Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

O noua sesiune de finantare pentru sprijinirea investitiilor, lansata de Ministerul Finantelor


de Andrei Covaci la 14 Iul. 2016
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua sesiune de finantare pentru sprijinirea investitiilor, lansata de Ministerul Finantelor
Ministerul Finantelor Publice anunta deschiderea unei noi sesiuni de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, care se va desfasura in perioada 8 - 22 august 2016.


Bugetul sesiunii este de 113 milioane lei.

Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014 il reprezinta dezvoltarea regionala prin sprijinirea investitiilor si crearea de noi locuri de munca, acordandu-se sume sub forma de granturi, de la bugetul de stat, pentru cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale.

Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative necesare in prima etapa de evaluare, se transmit prin posta sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, sau se depun personal la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti, mentionandu-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014”.

Avand in vedere faptul ca emiterea acordurilor pentru finantare pentru cererile depuse in aceasta sesiune se estimeaza a se finaliza la sfarsitul anului 2016, pentru stabilirea calendarului de creare a locurilor de munca va recomandam sa luati in considerare anul 2017 ca fiind primul an de creare.

Inregistrarea cererilor la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice se realizeaza exclusiv in perioada 8 - 22 august 2016. Cererile de acord pentru finantare inregistrate in afara perioadei 8 - 22 august 2016 se restituie intreprinderilor si nu sunt luate in considerare in procesul de analiza.

Analiza Cererilor de acord pentru finantare incepe numai dupa incheierea sesiunii de inregistrare, fara a avea importanta ordinea inregistrarii la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice.

Toate informatiile privind conditiile ce trebuie indeplinite in vederea obtinerii finantarii si modul de completare a documentelor necesare, precum si platforma de intrebari, sesizari si solicitari de clarificari, se regasesc la sectiunea Ajutor de stat - H.G. nr.332/2014.

Sursa: Ministerul Finantelor

 


Autor: Andrei Covaci

0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 1 + 3 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016