Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Analiza: Cat costa un start-up in imobiliare


de Victor Achim la 22 Apr. 2016
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Analiza: Cat costa un start-up in imobiliare
Odata cu dezvoltarea numeroaselor proiecte rezidentiale si relansarea pietei de profil, tot mai multi antreprenori isi indreapta atentia catre deschiderea unei afaceri pe segmentul agentiilor imobiliare, potrivit RE/MAX, lider mondial in domeniu si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment.


"Daca pana nu de mult atentia noastra era concentrata pe agentiile imobiliare care isi doreau sa se alature retelei RE/MAX, in prezent vrem sa venim tot mai mult in sprijinul antreprenorilor deoarece am vazut ca exista un interes tot mai mare in ceea ce priveste un start-up pe piata de profil", a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.

Acesta arata ca infiintarea unui business pe acest segment poate fi simplificata prin achizitionarea unei francize, el oferind o afacere la cheie si suport pentru derularea intregii activitati. Astfel, odata cu deschiderea unei agentii imobiliare in franciza, proprietarul beneficiaza de o incredere ridicata in randul clientilor, datorita asocierii cu brandul global RE/MAX, dar si de alte avantaje semnificative, precum materialele de lucru necesare pentru operarea noului birou si un pachet complet de training care cuprinde 200 de ore de cursuri de pregatire la nivel avansat dedicate agentilor.

In plus, prin intermediul francizei, antreprenorii care isi doresc sa deschida un start-up in domeniul imobiliar dispun de acces la cel mai puternic brand global in imobiliare, la un sistem tehnologic performant, la o platforma CRM de listare si promovare a proprietatilor si la reteaua RE/MAX aflata in plina dezvoltare.

Ce costuri presupune o franciza RE/MAX

"In cazul RE/MAX, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente pot achizitiona o franciza  cu un cost  cuprins intre 5.900 si 9.9000 de euro. Odata cu afilierea la reteaua noastra, acestia platesc lunar o redeventa procentuala din venituri si o redeventa fixa administrativa", a explicat Razvan Cuc.

Achizitia unei francize ofera broker ownerilor posibilitatea de a avea acces la consultanta in numeroase domenii necesare dezvoltarii afacerii, precum consiliere de marketing, de vanzari sau juridica si instrumentele necesare promovarii agentiei imobiliare la standardele retelei.

De asemenea, in cadrul francizelor RE/MAX, toti agentii au nevoie de certificari, pe care le pot obtine in urma a minim 150 de ore de training, brokerii avand nevoie de cel putin 200 de ore de trening specific. Dincolo de aceste aspecte,  prin afilierea la reteaua RE/MAX, fiecare agentie are avantajul de a face parte dintr-o afacere in care, in acest moment, extista pe plan local peste 120 de agenti in cele 18 birouri.
 


Autor: Victor Achim

Victor Achim s-a alaturat redactiei noastre acum 6 ani. Si-a inceput activitatea in presa in urma cu peste 10 ani si a acoperit de-a lungul anilor domenii precum TVA, taxe si impozite si contributii sociale.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

x

Intrebare antispam: 4 + 4 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016