Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

UBER lanseaza si in Romania varianta business: cum pot fi descarcate documentele fiscale


de Victor Achim la 26 Iul. 2016 Exclusiv
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UBER lanseaza si in Romania varianta business: cum pot fi descarcate documentele fiscale
Uber anunta ca optiunea Business profiles este acum disponibila si pentru utilizatorii din Romania. Aceasta le permite sa faca diferenta intre calatoriile in interes personal si cele in interes de serviciu si sa asocieze conturi bancare diferite celor doua profiluri: personal si de business.


Pentru asta, Uber a dezvoltat tehnologia din spatele aplicatiei care permite acum descarcarea si procesarea cu usurinta a documentelor fiscale emise de soferii parteneri care ofera servicii pe platforma Uber.

“Uber este un actor global care se adapteaza la contextul si cerintele locale. Foarte multi utilizatori ne-au cerut aceasta facilitate, iar acum ne bucuram sa le oferim posibilitatea de    a-si face un profil separat pentru cursele in interes de afaceri si acces usor la documentele fiscale pentru decontarea acestor cheltuieli. Urmatorul pas va fi Uber for Business, un serviciu pentru mediul de afaceri. Acesta va permite unei companii sa isi faca un cont sub care sa ofere angatilor curse atat in tara, cat si in calatoriile de afaceri in alta tara. Pentru angajati, aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa plateasca ei cursa si apoi sa o deconteze, compania fiind cea care acopera direct costul,” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber Romania.

Trecerea de la un profil la altul se face simplu, prin atingerea unui buton. Indiferent de profilul ales (personal sau de business), utilizatorii din Romania pot acum sa isi descarce documentele fiscale dupa fiecare cursa si pot opta sa primeasca rapoarte saptamanale sau lunare, cu toate documentele aferente acelei perioade.

Cum iti setezi profilul de business:

In aplicatia Uber, selecteza butonul de Meniu aflat in coltul din stanga sus al ecranului si mergi la Setari (Settings)  
Iti vei putea seta un profil de business si vei putea modifica adresa de email catre care vor fi trimise documentele fiscale, precum si detaliile cardului asociat profilului
Apoi, ai optiunea sa setezi frecventa cu care vei primi rapoarte cu situatia curselor efectuate - pot fi saptamanale, lunare, sau ambele
Poti edita si numele profilului de business (de exemplu, Alex - work) si imaginea asociata acestuia.

Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simpla - cum poti comanda o cursa la atingerea unui buton. Sase ani si peste un miliard de curse mai tarziu, Uber isi propune sa rezolve o provocare si mai mare: reducerea poluarii si a aglomeratiei urbane, aducand mai multi oameni in mai putine masini. Din februarie 2015, Uber este si in Romania, in Bucuresti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT si Uber Child Seat.


Autor: Victor Achim

Victor Achim s-a alaturat redactiei noastre acum 6 ani. Si-a inceput activitatea in presa in urma cu peste 10 ani si a acoperit de-a lungul anilor domenii precum TVA, taxe si impozite si contributii sociale.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 4 + 5 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016