Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Ministerul Economiei lanseaza Programul de microindustrializare


de Cecilia Pavelescu la 25 Iul. 2016 Exclusiv
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Economiei lanseaza Programul de microindustrializare
Programul national multianual de microindustrializare, cel de al patrulea program national, din cele zece ce vor fi implementate anul acesta, a fost lansat in urma cu cateva zile de Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.


"Programul de microindustrializare este unul dintre cele mai asteptate proiecte guvernamentale de catre antreprenori. Noutatea din acest an pentru firmele romanesti consta in valoarea mai mare a ajutorului financiar acordat. De asemenea, acest program national sprijina fabricile de dimensiuni mici si medii si, prin urmare, va genera valoare adaugata in economie. Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri incurajeaza productia, oriunde in Romania, proces care este posibil doar prin antreprenoriat si inovatie", afirma Claudiu Vrinceanu, secretar de stat in cadrul MECRMA.
 
Pentru desfasurarea Programului national multianual de microindustrializare in 2016 a fost investit un buget de 60.890.000 lei iar prin implementarea acestuia in anul 2016 se estimeaza ca vor primi ajutor de minimis un numar minim de 244 de beneficiari.

Obiectivul Programului national multianual de microindustrializare il constituie sustinerea investitiilor in sectoarele de productie eligibile, cresterea volumului de activitate si a competitivitatii IMM din aceste sectoare.

Prin acest program se finanteaza implementarea celor mai bune planuri de investitii/ planuri de afaceri depuse online de catre aplicanti pe site-ul www.aippimm.ro, calcularea punctajelor planurilor de investitii/afaceri facandu-se in mod automat, transparent si in timp real.


Autor: Cecilia Pavelescu

0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 5 + 5 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016