Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Piraeus Bank Romania a implementat tehnologia contactless pe intreg portofoliul de carduri Visa


de Andrei Covaci la 28 Iun. 2016
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piraeus Bank Romania a implementat tehnologia contactless pe intreg portofoliul de carduri Visa
Incepand din luna iunie 2016, toate cardurile VISA emise de Piraeus Bank Romania au incorporata tehnologia contactless, confirmand astfel preocuparea permanenta a bancii de a se alinia la tendinta de modernizare a pietei.


Tehnologia contactless este cea mai rapida modalitate de plata disponibila in acest moment. Astfel, o plata contactless dureaza cu 33% mai putin fata de o plata standard cu cardul si cu 52% mai putin decat plata cu numerar, pentru tranzactii de mica valoare. Economii importante de timp se fac chiar si in cazul platilor de valoare mai mare care necesita suplimentar introducerea codului PIN, subliniaza reprezentantii bancii

In prezent, in Romania exista peste 40.000 de terminale POS care suporta plati contactless. Portofoliul Piraeus Bank Romania intra astfel intr-un club select al bancilor care ofera facilitatea contactless pentru toate cardurile (de unde mai fac parte la momentul actual doar doua banci).

“La doar 6 luni de la lansarea cardurilor contactless de credit, Piraeus Bank Romania a implementat aceasta functionalitate si pentru cele de debit din dorinta de a oferi clientilor nostri un plus de confort in utilizarea cardurilor indiferent de tipul de card detinut. Cand utilizam cardul pentru a ne cumpara dimineata cafeaua preferata, pentru a achita pranzul sau pentru orice alta cumparatura cu o valoare mai mica de 100 de lei, cardul contactless ne ajuta sa realizam tranzactia mai repede, mai comod si in deplina siguranta. Pe scurt, ne simplifica viata. Prin aceasta actiune, Piraeus Bank Romania isi continua misiunea de a schimba in bine vietile clientilor pentru ca acestia sa se bucure de ceea ce conteaza cu adevarat” a declarat Madalina Teodorescu,  Deputy CEO Piraeus Bank Romania.

Cardurile contactless emise de Piraeus Bank Romania mentin toate functionalitatile existente in prezent la cardurile contact, de credit sau de debit. Clientii care au un card emis inainte de lansarea facilitatii contactless pot solicita in orice sucursala Piraeus Bank Romania inlocuirea acestuia cu un card contactless.
 


Autor: Andrei Covaci

0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 4 + 2 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016