Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Cadouri de Paste pentru PFA-uri: reduceri la lucrarile favorite si transport gratuit


de Viorica Ghinea la 11 Apr. 2023
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri de Paste pentru PFA-uri: reduceri la lucrarile favorite si transport gratuit
Ultimele luni nu au fost deloc usoare pentru PFA-uri: legislatie modificata peste noapte, masuri noi si multe altele pe care le-ati simtit pe propria piele. Dupa toate aceste aventuri legislative, meritati un moment de relaxare, asa ca va oferim sprijinul nostru pentru a va usura activitatea pe viitor.


Echipa RS a pregatit o multime de cadouri de Paste pentru PFA-uri si nu numai. Va asteptam cu reduceri de pana la 80% la lucrari de fiscalitate, contabilitate si legislatia muncii. Inca o veste buna este ca iti oferim transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Acum ai ocazia sa gasesti intr-un singur loc toate noutatile care le vizeaza pe persoanele fizice autorizate aparute in Codul fiscal, Codul de procedura fiscala si Codul muncii recent.

 
Nu ratati oferta speciala de Paste, cu REDUCERI de pana la 80%… click aici pentru lista completa de lucrari
 
 
Descoperiti in continuare o mica parte dintre ofertele speciale pe care le-am pregatit in cinstea PFA-urilor in acest an: 
 
 
Venituri din CHIRII. Tratament fiscal. Monografii contabile (format online) - 80% REDUCERE
 
 
Lucrarea explica excelent care este noua modalitate de impozitare a chiriilor in 2023 si ce obligatii aveti. Descoperiti acum: modificarile fiscale; (majorari ale impozitului pe chirii, modificarea plafonului de la care se platesc asigurari de sanatate la venituri din chirii, depunerea contractelor de inchiriere la ANAF) si exemple concrete de aplicare a legii.
 
 
 
Ghid practic Saga pentru PFA - 60% REDUCERE
 
Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor dvs. privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile cerute de lege. Click AICI pentru oferta. 
 
 
Declaratia Unica in 2023 - 35% REDUCERE 
 
Aflati ce greseli trebuie sa evitati pentru ca ANAF sa nu va recalculeze impozite si contributii impovaratoare! Lucrarea prezinta modul corect de completare a declaratiei, exemple concrete pentru toate tipurile de venit, greseli frecvente, aspecte sensibile, recomandari.
 
 
 
PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii - 30% REDUCERE
 
Sunteti PFA/II/IF? Un consultant a identificat portite legislative care va ajuta sa castigati mai mult! Aflati cum sa platiti legal dari minime catre stat, cu ce bunuri raspundeti, ce cheltuieli puteti deduce, atentie la contributii, sa jonglati in avantajul dvs. cu normele de venit, sa aplicati corect noutatile care ii incurca si pe cei mai experimentati. Citeste mai multe informatii despre oferta AICI
 
 
Registrul de evidenta fiscala PFA - 30% REDUCERE 
 
ALERTA pentru PFA sau orice tip de Activitati Independente prestate! Registrul de Evidenta Fiscala este OBLIGATORIU pentru toata lumea! ANAF verifica (si amendeaza drastic cand e cazul) daca este completat corect, la timp, conform noilor modificari din lege. Lucrarea contine exemple practice de calcule.
 
 
 

 

Echipa Rentrop & Straton va ureaza sarbatori linistite alaturi de familie!


Viorica Ghinea Autor: Viorica Ghinea

Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 1 + 1 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016