Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Cadouri de Sarbatori pentru PFA: Profita de REDUCERI de pana la 80% si transport GRATUIT la toate produsele fiscal-contabile!


de Alina Ilie la 12 Dec. 2023
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri de Sarbatori pentru PFA: Profita de REDUCERI de pana la 80% si transport GRATUIT la toate produsele fiscal-contabile!
Contabilii s-au confruntat cu provocari semnificative in anul 2023, intrucat legislatia fiscala a suferit schimbari constante. Problemele care apar zilnic in activitatea PFA-urilor sunt multe si complicate, iar timpul nu este un aliat de nadejde... Tocmai de aceea lucrarile de mai jos va sunt de ajutor atunci cand trebuie sa gasiti solutia corecta.


Mega Oferta in luna decembrie: REDUCERI de 80% si Transport GRATUIT (indiferent de valoarea comenzii)

PFA/II/IF - Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii - 50% REDUCERE

Sunteti PFA/II/IF? Aflati cum sa platiti legal dari minime catre stat, cu ce bunuri raspundeti, ce cheltuieli puteti deduce, atentie la contributii, sa jonglati in avantajul dvs. cu normele de venit, sa aplicati corect noutatile care ii incurca si pe cei mai experimentati.

SAGA pentru PFA - 80% REDUCERE

Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor dvs. privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile. 

Registrul de Evidenta Fiscala PFA - 50% REDUCERE

ALERTA pentru PFA sau orice tip de Activitati Independente! Registrul de Evidenta Fiscala este OBLIGATORIU! ANAF verifica (si amendeaza drastic cand e cazul) daca este completat corect, la timp, conform legii. Lucrarea prezinta si analizeaza noutatile, contine exemple practice de calcule.

Manual de inventariere: societati comerciale, PFA, ONG  - 50% REDUCERE

Lucrarea prezinta procedura de inventariere, pas cu pas, impreuna cu setul complet de documente pe care trebuie sa le intocmiti! De asemenea, in lucrare gasiti explicata procedura de inventariere in Saga.

TAXARE 2024. Noutatile din Codul Fiscal - 80% REDUCERE

Ne confruntam cu cea mai spectaculoasa modificare a Codul fiscal din ultimii ani! Legea nr. 296/2023 nu a iertat nimic si a modificat practic toate domeniile majore referitoare la taxarea companiilor si a persoanelor fizice. Aflati aici care sunt si cum trebuie aplicate noile prevederi!

Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate - 75% REDUCERE

Lucrarea va pune la dispozitie continut editabil, nomenclatorul documentelor financiar-contabile, regimul intern pentru circuitul documentelor financiar-contabile, recomandari privind intocmirea si utilizarea acestor documente, noutati privind regimul de pastrare si arhivare a documentelor, sfaturi privind corectarea si reconstituirea documentelor.

e-Factura si e-Transport - 40% REDUCERE

Ce obligatii aduc sistemele e-Factura si e-Transport din 2024? Lucrarea este actualizata si va furnizeaza intreaga procedura de care aveti nevoie pentru implementarea e-Factura si e-Transport! Aflati ce obligatii aveti, ce erori puteti comite, cum sa evitati amenzi de pana la 100.000 de lei!

SGR - obligatii fiscal-contabile -  75% REDUCERE

Probleme de natura fiscal-contabila create de aplicarea Sistemului Garantie-Retunare (SGR) pentru ambalajele de bauturi! Cu ce dificultati se confrunta contabilii de la 30 noiembrie 2023? O lucrare cu solutii practice, extrem de utile comerciantilor si contabililor!

Manualul mijloacelor fixe - 70% REDUCERE

Stiti cum sa incadrati un obiect - mijloc fix sau obiect de inventar? Ce tratament fiscal/contabil ar trebui sa-i aplicati? Care sunt noile reguli de impozitare a profitului reinvestit? Cum sa va feriti de inregistrari eronate aducatoare de amenzi consistente? Descoperiti modele de inregistrari fiscale perfect legale!

Cheltuieli deductibile si nedeductibile - 50% REDUCERE

CE, CAT si CUM deduceti fiscal pentru a nu avea probleme cu ANAF-ul? Lucrarea va arata cum sa aplicati corect legislatia privind deducerea cheltuielilor, sa stiti exact care sunt limitele in care anumite cheltuieli se pot deduce, sa cunoasteti exceptiile de care beneficiaza anumite cheltuieli incadrate la cheltuieli deductibile.

Atentie! Stocurile sunt limitate! Prindeti acum ofertele!

Click AICI pentru toate lucrarile aflate la reducere >>
 

Foto: pexels.com


Alina Ilie Autor: Alina Ilie

Alina Ilie s-a alaturat echipei PortalPFA.ro in anul 2020 pentru a prezenta cele mai importante noutati din domeniul fiscal-contabil. In prezent scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna proceduri fiscale, gestionarea taxelor si a impozitelor, obligatii legale PFA, aplicarea corecta a TVA , cu accent pe explicarea detaliata a CE este important de retinut, CUM ne afecteaza aceste informatii si DE CE este bine sa aplicam corect legea actualizata. 
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 4.38 din 4 voturi

x

Intrebare antispam: 5 + 4 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016