Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Planul de Conturi 2024 in format tiparit, actualizat la zi: instrumentul de lucru esential pentru tine!


de Alina Ilie la 19 Mar. 2024
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Planul de Conturi 2024 in format tiparit, actualizat la zi: instrumentul de lucru esential pentru tine!
Planul de conturi este ghidul vital care iti permite exprimarea corecta si exacta, in cifre, a tot ceea ce se intampla in firma din punct de vedere economic. „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” este instrumentul de lucru esential pentru tine! 


Planul de conturi general 2024. Functiunea si corespondenta conturilor

Va reamintim ca, potrivit Ordinului 2.649/2023 privind modificarea si completarea unor reglementari contabile, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 903 din 6 octombrie 2023, in planul de conturi general s-au introdus urmatoarele conturi noi: 
 
1496 Pierderi rezultate din reorganizari de societati, corespunzatoare activului net negativ al societatii absorbite (A);
6121 Cheltuieli cu redeventele;
6122 Cheltuieli cu locatiile de gestiune; 
6123 Cheltuieli cu chiriile;
616 Cheltuieli aferente drepturilor de proprietate intelectuala;
617 Cheltuieli de management;
618 Cheltuieli de consultanta;   
 
Comanda acum „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit >>

Cele 4 avantaje ale „Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor”, in format tiparit:

1) Poti sa-l porti intodeauna cu tine si sa-l consulti ori de cate ori ai nevoie, pentru ca incape fara probleme in geanta.
 
• Esti la serviciu?
„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” poate si trebuie sa stea permanent la indemana ta, pe un colt al biroului.
 
• Esti in metrou, acasa sau la vreo intalnire de afaceri si vrei sa limpezesti o neclaritate referitoare la un anumit cont?
Nimic mai simplu: scoti „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” din geanta si totul se rezolva in mai putin de 15 secunde.
 
2) Este foarte usor de studiat – tehnoredactarea prietenoasa si aerisita iti permite sa ajungi imediat la clasa sau grupa de conturi dorita.
 
3) Nu risti niciodata sa ramai „in pana”. „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” tiparit nu trebuie descarcat online, deci nu depinde de capriciile conexiunii la Internet, nu se viruseaza, nu devine inutil daca ti se termina bateria la smartphone sau la laptop. Iar corectitudinea sa este sigura (multe documente de pe net sunt pline de erori si, stii foarte bine, in domeniul contabilitatii erorile au consecinte foarte urate).
 
4) Faci o economie importanta de timp. Cum spuneam, in mai putin de 15 secunde ai informatia dorita.

Comanda acum Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit, actualizat la zi conform celor mai recente modificari aduse OMFP nr. 2.649/2023! >>

„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” este structurat pe 3 capitole: 

Capitolul 1 - Planul de conturi general 
Capitolul 2 - Functiunea Conturilor 
Capitolul 3 - Corespondenta Conturilor 
 
Iti atragem atentia asupra capitolului 3 – Corespondenta Conturilor – un material unic, pe care nu il mai gasesti in alta parte. Corespondenta conturilor pune in lumina operatiunile principale ce pot fi inregistrate in debitul/creditul fiecarui cont contabil si te ghideaza in activitatea cotidiana, pentru rezolvarea problemelor aparute (atat cele uzuale, cat si cele mai putin frecvente).
 
Iar capitolul 2 – Functiunea conturilor – explica functia contabila a conturilor, cea mai importanta dintre functii, deoarece le inmanuncheaza pe toate celelalte. Functia contabila a conturilor inseamna stabilirea unui anumit mod si a anumitor reguli dupa care se efectueaza inregistrari in conturi, in raport cu continutul economic al conturilor si cu continutul economic al tranzactiilor inregistrate.

...Click aici pentru Formularul de Comanda >>


Foto: pixabay.com


Alina Ilie Autor: Alina Ilie

Alina Ilie s-a alaturat echipei PortalPFA.ro in anul 2020 pentru a prezenta cele mai importante noutati din domeniul fiscal-contabil. In prezent scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna proceduri fiscale, gestionarea taxelor si a impozitelor, obligatii legale PFA, aplicarea corecta a TVA , cu accent pe explicarea detaliata a CE este important de retinut, CUM ne afecteaza aceste informatii si DE CE este bine sa aplicam corect legea actualizata. 
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 3.67 din 3 voturi

x

Intrebare antispam: 3 + 2 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016