Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Black friday pentru PFA-uri. Reduceri de 80% si transport GRATUIT


de Viorica Ghinea la 16 Nov. 2021
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Black friday pentru PFA-uri. Reduceri de 80% si transport GRATUIT
Fie ca stii deja ce vrei de Black Friday 2021, fie ca te-a prins evenimentul nepregatit in acest an, te invitam sa descoperi ofertele de neegalat pe care le avem pentru tine in acest an.


Pe langa faptul ca poti cumpara lucrarile de fiscalitate si contabilitate la reducere de pana la 80%, ti-am mai pregatit cateva surprize. Produsele ajung la adresa ta in maxim 48 de ore si ai transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. 
 

Iata cateva lucrari de contabilitate si fiscalitate pentru PFA-uri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday 2021:

Saga pentru PFA. Operare, exemple practice, recomandari - 80% REDUCERE
 
Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor dvs. privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile.
 
Optimizare fiscala PFA - 65% REDUCERE
 
Strategii perfect legale pentru ca dvs. sa platiti dari minime catre stat, sa pastrati in propriul buzunar cat mai mult din banii munciti, sa stiti cu ce bunuri raspundeti, sa aplicati in favoarea dvs. regulile privind regimul cheltuielilor deductibile, sa platiti contributii mai mici, sa jonglati in avantajul dvs. cu normele de venit.
 
Lucrarea - Cum sa evitati amenzile GDPR este un ghid practic ce contine informatii importante despre modul in care se desfasoara un control din partea autoritatii cu atributii in acest sens si care analizeaza amenzile deja aplicate, pentru ca dvs. sa intelegeti ce aveti de facut in fiecare situatie expusa!
 
 
Este in plina desfasurare cea mai ampla actiune de control fiscal la comerciantii online! Controalele vizeaza absolut toate firmele cu activitati in comertul online, deci sunt sanse mari sa fiti controlat in urmatoarea perioada. Orice mici nereguli pot declansa o verificare amanuntita. Cum va protejati? Aflati informatii vitale in lucrare!

 

Registrul de evidenta fiscala PFA - 50% REDUCERE 
 
ALERTA pentru PFA sau orice tip de Activitati Independente prestate! Registrul de Evidenta Fiscala este OBLIGATORIU pentru toata lumea! ANAF verifica (si amendeaza drastic cand e cazul) daca este completat corect, la timp, conform noilor modificari din lege. Lucrarea prezinta si analizeaza noutatile, contine exemple practice de calcule.

 
Da click pe produsul dorit si completeaza apoi formularul de comanda.

 
 
Foto: pixabay.com
 
 

Viorica Ghinea Autor: Viorica Ghinea

Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 1 + 1 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016