Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Cadouri de Craciun pentru PFA-uri: profita de reduceri si transport gratuit!


de Viorica Ghinea la 19 Dec. 2022
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri de Craciun pentru PFA-uri: profita de reduceri si transport gratuit!
Echipa RS nu a uitat de PFA-uri nici in acest an! Am pus sub bradutul nostru o multime de cadouri de Craciun pentru PFA-uri - lucrari de fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii si GDPR ambalate frumos si reduse cu pana la 80%.


Si vestile bune nu se incheie aici! Iti oferim transport GRATUIT indiferent de valoarea comenzii. Comanzi SAGA pentru PFA cu doar 31.50 de lei si primesti lucrarea in doar 48 de ore fara sa mai achiti vreo taxa suplimentara. 
 
Nu rata oferta speciala de Craciun, cu REDUCERI de pana la 80%… click aici pentru lista completa de lucrari.
 
Iti prezentam, pe scurt, cateva dintre principalele lucrari aflate la reducere.
 

Cadouri de Craciun pentru PFA-uri: nu rata reducerile de la final de an! 

Saga pentru PFA . Operare, exemple practice, recomandari - 80% reducere
 
Lucrarea, elaborata de specialisti in domeniu, raspunde clar si cu exemple practice intrebarilor tale privind utilizarea programului SAGA PS, functiile pe care le indeplineste, modul de introducere a unor date specifice, realizarea documentelor fiscal-contabile cerute de lege.
 
Pachet Taxe si Impozite PFA - 60% reducere
 
Pachetul este format din doua lucrari esentiale pentru PFA-uri: Registrul de evidenta fiscala si Optimizarea fiscala PFA. Un consultant a identificat portite legislative care te ajuta sa castigi mai mult, in conditii de haos fiscal si legislativ! Afla cum sa platesti legal dari minime catre stat, cu ce bunuri raspunzi (avem o prevedere periculoasa!), ce cheltuieli poti deduce, atentie la contributii, sa jonglezi in avantajul tau cu normele de venit, sa aplici corect noutatile... care ii incurca si pe cei mai experimentati.
 
Strategii perfect legale pentru ca dvs. sa platiti dari minime catre stat. Atentie la Registrul de Evidenta Fiscala, OBLIGATORIU pentru toata lumea! ANAF verifica (si amendeaza drastic cand e cazul) daca este completat corect, la timp.
 
 
Deductibilitate cheltuieli. Noutati + studii de caz - 70% reducere
 
CE, CAT si CUM deduceti fiscal pentru a nu avea probleme cu ANAF-ul? Lucrarea iti arata cum sa aplici corect legislatia privind deducerea cheltuielilor, sa stii exact care sunt limitele in care anumite cheltuieli se pot deduce, sa cunosti exceptiile de care beneficiaza anumite cheltuieli incadrate la cheltuieli deductibile.
 
 
 
O ampla actiune de control fiscal este in plina desfasurare! Controalele vizeaza absolut toate firmele cu activitati in comertul online, deci sunt sanse mari sa fiti controlat in urmatoarea perioada. Orice mici nereguli pot declansa o verificare amanuntita. Cum va protejati? Aflati informatii vitale in lucrare!
 
Vezi oferta integrala si completeaza formularul de comanda pana la incheierea campaniei. 
 
 
Echipa Rentrop & Straton va ureaza sarbatori minunate alaturi de cei dragi!
 

Viorica Ghinea Autor: Viorica Ghinea

Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 5 + 3 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016