Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

O noua versiune a aplicatiei Revisal va fi disponibila din data de 1 iunie 2019


de Viorica Ghinea la 30 Mai. 2019
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua versiune a aplicatiei Revisal va fi disponibila din data de 1 iunie 2019
Inspectia Muncii anunta ca va pune la dispozitia angajatorilor, incepand cu data de 1 iunie 2019, o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.7.


Incepand cu data de 1 iunie 2019, va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.7. Dupa aceasta data, transmiterea registrului va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs, generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicatiei Revisal.

Inspectia Muncii mai specifica faptul ca noua versiune a aplicatiei Revisal 6.0.7 va cuprinde actualizari ale codurilor COR, precum si o serie de modificari ce urmeaza a fi descrise pe site-ul institutiei: www.inspectiamuncii.ro, sectiunea REGES. Versiunile Revisal 6.0.5 si 6.0.6 vor functiona in paralel cu versiunea noua pentru o perioada de cel putin doua luni.

DE RETINUT!

In perioada 31.05.2019 ora 14:00 - 01.06.2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor va fi indisponibil ca urmare a efectuarii unor lucrari de mentenanta programate.

Angajatorii, care in prezent utilizeaza versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul incepand cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicatiei Revisal este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utilizare.

Institutia precizeaza ca, pentru securitatea datelor, este indicat ca, inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa efectuati o copie de siguranta a bazei de date.

 

 

Sursa: inspectiamuncii.ro


Viorica Ghinea Autor: Viorica Ghinea

Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 1 + 1 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016