Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

ANPIS va avea un helpdesk care va simplifica accesarea serviciilor din domeniul politicilor familiale de catre cetateni


de Viorica Ghinea la 04 Nov. 2022
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANPIS va avea un helpdesk care va simplifica accesarea serviciilor din domeniul politicilor familiale de catre cetateni
Guvernul a aprobat recent, printr-un Memorandum, activitatile necesare pentru implementarea proiectului Politici sociale performante – strategie nationala pentru implementarea performanta a politicilor familiale, care vizeaza infiintarea unui helpdesk in cadrul Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS).


Acest helpdesk, care va include si un call-center, are rolul de a simplifica accesarea de catre cetateni a serviciilor din domeniul politicilor familiale, prin instrumente moderne si canale eficiente, accesibile si accesibilizate de comunicare, adaptate la progresele tehnologiei moderne.
 
Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala gestioneaza plata beneficiilor de asistenta sociala pentru peste 6,5 milioane de beneficiari, administreaza si gestioneaza un buget de peste 27,1 miliarde lei pentru acordarea urmatoarelor beneficii sociale: alocatia de stat pentru copii, indemnizatia pentru cresterea copilului, venitul minim garantat, alocatia pentru sustinerea familiei, ajutorul pentru incalzirea locuintei, indemnizatia de hrana pentru bolnavii HIV/SIDA, alocatia de plasament, subventii acordate asociatiilor si fundatiilor, indemnizatia de sprijin ca urmare a situatiei epidemiologice determinata de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, indemnizatia de sprijin pentru consumatorul vulnerabil de energie, compensare pentru consumul de energie electrica si gaze naturale pentru sezonul rece 2021 - 2022, asistenta in acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice, indemnizatia care se acorda pe perioada concediului de acomodare, programul national de suport pentru copii, in contextul pandemiei de COVID-19 - "Din grija pentru copii".
 
Pentru a facilita accesul cetatenilor la aceste tipuri de beneficii de asistenta sociala, ANPIS va avea si un call-center gestionat de 70 de experti externi, platiti din fonduri europene, pe perioada de implementare a proiectului.

Viorica Ghinea Autor: Viorica Ghinea

Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

x

Intrebare antispam: 4 + 2 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016