Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Noua procedura de administrare a marilor contribuabili, valabila in 2017


de Cecilia Pavelescu la 09 Feb. 2017
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua procedura de administrare a marilor contribuabili, valabila in 2017
Agentia Nationala de Administare Fiscala a elaborat si publicat pe site-ul propriu, la rubrica INFO ANAF/Transparenta decizionala, procedura de administrare si monitorizare a marilor contribuabili, formularele privind situatia obligatiilor la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor sociale de sanatate si bugetul asigurarilor pentru somaj.


Mentionam ca elaborarea acestui act normativ a avut in vedere corelarea prevederilor referitoare la activitatea de administrare a marilor contribuabili atat cu modificarile legislative survenite in ultima perioada, cat si cu modificarile care au avut loc in structura organizatorica a organelor fiscale centrale, inclusiv a Directiei generale de administrare a marilor contribuabili.  

Puteti consulta AICI noul proiect publicat de ANAF!

Reamintim ca in luna decembrie 2016, in Monitorul Oficial, a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.609/2016 - OANAF 3609/2016 - privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili prin care au fost adaptate criteriile de selectie a contribuabililor mari care sunt administrati de catre Directia generala de administrare a marilor contribuabili incepand cu anul 2017, in vederea cresterii eficientei activitatii de administrare a contribuabililor si a  imbunatatirii colectarii veniturilor bugetare.

Tot atunci a fost emis si Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administarea Fiscala nr. 3.675/22.12.2016 pentru aprobarea numarului de contribuabili mari si mijlocii, a Listei marilor contribuabili si a Listei contribuabililor mijlocii. Aceste liste, impreuna cu lista sediilor secundare ale contribuabililor mari si mijlocii sunt publicate pe pagina de internet  a Agentiei Nationale de Administare Fiscala.   
 

Sursa: ANAF Galati


Autor: Cecilia Pavelescu

0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 2 + 3 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016