Costul casei de marcat se poate deduce din impozitul pe venit (PFA, II, IF)
de Viorica Ghinea la 26 Ian. 2021
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Costul casei de marcat se poate deduce din toate tipurile de impozit: pe profit, pe cifra de afaceri (microintreprinderi), pe venit (PFA, II, IF) si chiar impozit specific (intreprinderi din sectorul Horeca)., a anuntat Claudiu Nasui, ministrul Economiei.
"Costul casei de marcat se poate deduce din toate tipurile de impozit: pe profit, pe cifra de afaceri (microintreprinderi), pe venit (PFA, II, IF) si chiar impozit specific (intreprinderi din sectorul Horeca). Si, da, ne-am gandit si la intreprinderile romane care sunt pe pierderi, in cazul acesta costul casei de marcat se poate deduce pentru urmatorii 7 ani.", a scris ministrul pe Facebook.
"Anul acesta se aplica legea USR-PLUS (L 153/2020) prin care toate casele de marcat sunt deductibile direct din impozit. (...) Folositi aceasta facilitate atunci cand completati declaratiile fiscale.", a mai precizat Claudiu Nasui pe Facebook.
"Puteti sa deduceti si casele de marcat puse in functie din 2018, atunci cand a fost un mare haos cu schimbarile impuse de stat. Nu trebuie sa sufere intreprinderile pentru greselile statului.", a mai scris acesta.
Cladiu Nasui a specificat ca "Daca statul ne obliga sa luam case de marcat, macar sa fie costul lor deductibil din impozitele pe care ni le ia statul. Fara dosare pentru subventii, criterii de eligibilitate, liste de asteptare si birocratie. Direct bani pe care i-am muncit si de care ne putem bucura."
Viorica Ghinea
Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
Autor: Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Articole pe acelasi subiect
Cele mai citite stiri
Taxe PFA 2024: baza de calcul privind CASS si exceptii
Citeste mai mult
Contract de comodat PFA: Ce este, model si studiu de caz
Citeste mai mult
Cate coduri CAEN poate avea un PFA
Citeste mai mult
e-Factura: Micii fermieri scapa temporar de obligativitate, noul termen fiind 1 octombrie 2025
Citeste mai mult
PFA fara activitate: Cum se poate face trecerea la neplatitor de TVA
Citeste mai mult