Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Termenul de depunere a formularului 600 se va modifica


de Victor Achim la 29 Ian. 2018
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Termenul de depunere a formularului 600 se va modifica
Termenul de depunere al controversatei declaratii 600 a fost modificat, asa ca trebuie sa va informati din timp in privinta acestuia. Cititi in randurile de mai jos cand trebuie depus formularul 600!


Desi inca nepublicat in Monitorul Oficial, proiectul de ordonanta privind prorogarea termenului pentru depunerea formularului 600 a fost publicat de Ministerul Finantelor Publice in sectiunea de transparenta decizionala.

Proiectul propune prorogarea termenului pentru depunerea declaratiei 600 pana la 1 martie 2018. Pana la aceasta data persoanele fizice isi pot determina cu exactitate veniturile realizate in anul 2017.

Dupa cum se arata in nota de fundamentare a proiectului, in scopul evitarii riscului neconformarii de catre anumite categorii de contribuabili care au obligatia sa completeze si sa depuna, pana la data de 31 ianuarie 2018 formularul 600 – Declaratie privind venitul asupra caruia se datoreaza contributia de asigurari sociale si cu privire la incadrarea veniturilor realizate in plafonul minim pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate, pentru care acest formular prezinta caracter de noutate, se impune prorogarea termenului  pana la care contribuabilii persoane fizice trebuie sa-si indeplineasca obligatiile declarative in vederea stabilirii contributiilor sociale obligatorii, respectiv contributia de asigurari sociale si de asigurari sociale de sanatate.
 

 

Articol realizat de specialistul Irina Dumitrescu.


Autor: Victor Achim

Victor Achim s-a alaturat redactiei noastre acum 6 ani. Si-a inceput activitatea in presa in urma cu peste 10 ani si a acoperit de-a lungul anilor domenii precum TVA, taxe si impozite si contributii sociale.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 2 + 5 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri


Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
 
Descarca GRATUIT Raportul Special

Schimbari Semnificative in Fiscalitatea PFA si Profesiilor Liberale pentru 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016