PFA-urile vor putea achita online taxele pe platforma ghiseul.ro
de Viorica Ghinea la 15 Apr. 2020
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul mai informeaza ca comisioanele percepute de furnizorii de servicii pentru operatiunile de tranzactionare online aferente incasarii obligatiilor de plata catre bugetul general consolidat prin intermediul SNEP nu vor depasi tarifele maximale aprobate prin decizie emisa de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.
In cazul tranzactiilor cu cardul, comisionul perceput de institutia de credit care accepta plata este de maximum 1% din valoarea tranzactiei, dar nu mai mare de 30 de lei.
Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei a hotarat extinderea bazei de utilizatori a portalului de plati electronice www.ghiseul.ro, prin includerea persoanelor juridice sau a altor entitati fara personalitate juridica in aceasta platforma.

Radiere SRL PFA II IF

3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia

Impozitul minim pe cifra de afaceri Fiscalitate aplicata
In plus, pe langa plata taxelor si impozitelor, in sistem sunt introduse toate celelalte obligatii de plata catre bugetul general consolidat, se arata intr-o postare publica a Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.
Aceasta este una dintre cele mai importante masuri de digitalizare a Romaniei luata de Guvern, contribuind la transformarea digitala a relatiei dintre cetateni, mediul de afaceri si mediul ONG, pe de o parte, si autoritatile si institutiile publice, pe de alta parte.
Extinderea Sistemului National Electronic de Plata a fost facuta prin Hotararea nr. 285/2020.
Viorica Ghinea
Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
Autor: Ghinea Viorica face parte din echipa Portalpfa.ro din anul 2017, unde se concentreaza pe noutatile legislative si prezinta cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in 2009 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum sanatate, amenajari interioare, moda, sport si legislatie. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna TVA, monografii contabile, legislatie fiscala si contabila, pentru a sprijini contabilii, antreprenorii si alte categorii.
Ti-a placut acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Articole pe acelasi subiect
Cele mai citite stiri
PFA in IT: Atentie la alegerea codului CAEN si depasirea plafonului de TVA!
Citeste mai mult
SAF-T pentru PFA: Este sau NU obligatorie depunerea D406?
Citeste mai mult
PFA care lucreaza cu zilieri: Cum completezi corect Declaratia D700
Citeste mai mult
Masuri fiscale 2025: Ce aduce noul Program de Guvernare
Citeste mai mult
Drepturi de autor: Ce obligatii exista la depasirea plafonului de 300.000 lei
Citeste mai mult